Korpa 0

O nama

Podgor elektronika
 
Podgor elektronika je poceo sa radom sredinom devedesetih godina sa osnovnom djelatnošcu servisa TV audio video opreme. Vrlo brzo smo proširili spektar svojih usluga tako da smo otpočeli nabavku i prodaju opreme za video nadzor i komponenti za antenske i tv sisteme. Trziste je vrlo brzo prepoznalo naš način rada i kvalitet pruženih usluga, tako da smo stekli veliki broj stalnih korisnika a već 2000 godine smo postali i ovlašćeni servis SHARP uređaja za Crnu Goru.
U periodu od 2000-2007 godine smo postali prepoznatljivi na Crnogorskom tržištu pa osim velikoh broja privatnih firmi korisnici naših usluga postaju i značajne državne institucije.
Prvobitni Podgor servis se 2007 godine registruje kao PODGOR d.o.o za pružanje usluga u oblasti elektrotehnike.Ubrzo smo postali i uvoznici profesionalne opreme za video nadzor AVTECH, OXIC, CPcam, VOOK a sa ciljem da budemo glavni distributer opreme za video nadzor u Crnoj Gori. Godine 2014. uspostavljamo partnerstvo sa kompanijom Longse technolodgy limited koja je proizvođač vrhunske opreme za video nadzor Longse. Postajemo ovlašćeni distributer i serviser Longse proizvoda za Crnu Goru a ta saradnja se nastavila do dan danas na obostrano zadovoljstvo.

Video nadzor

Video nadzor: Uvoz, prodaja, distribucija i ugradnja video nadzora i pratece opreme.

Protivprovalni i protivpožarni sistemi: vrsimo prodaju i ugradnju alarmnih sistema PARADOX i Hikvision koji slove za vrlo pouzdane i kvalitetne uredjaje a sam podatak da su se nasli u objektima Americkih ambasada u svijetu dovoljno govori o kvalitetu i pouzdanopsti opreme. Od protivpožarne opreme koristimo uglavnom Bentel opremu.

Mrezne instalacije: strukturno kabliranje,izrada montaža i povezivanje mrežnih instalacija za poslovne objekte sve od projektovanja do realizacije.Koristimo opremu poznatih svjetskih proizvođača kao što su MikroTik, Ubiquti, TP link, D link i ostalih.

Ozvučenja:U našoj ponudi imamo i 100V ozvucenja i kompletnu opremu za instalacije ( pojacala, mikrofoni, zvucnici, atenuatori,).Koristimo opremu proizvođača Ceopa i Ansec.

Servisiranje opreme: servis Tv audio video uredjaja kao i uredjaja posebne namjene. Za sve uredjaje koje imamo u nasem asortimanu nudimo postgarancijsko odrzavanje i servis.

Zasto da baš nas izaberete?

Zato što iza nas stoji ogromno iskustvo i znanje, zato što svakom poslu pristupamo na poseban način.
Zato što radimo sa opremom vrhunskog kvaliteta.
Zato što ćemo vam uvjek izaći u susret 24h dnevno 365 dana u godini.
Zato što dobijate garanciju na opremu i na izvedene radove, a obezbijeđena vam je i kompletna tehnička podrška.
Developed by: ProStudio.me
Nalog

Developed by: ProStudio.me
Pozovite +38268028528