PODGOR ELEKTRONIKA d.o.o. Podgorica, Zmaj Jovina br. 39. Stari Aerodrom. Tel: + 382 68 029 529; + 382 69 029 529,  Email: podgor@t-com.me i podgor.doo@gmail.com
  • VIDEO NADZOR PODGOR CRNA GORA
  • Back
    Next
VIDEO NADZOR - ALARMNI SISTEMI - RAČUNARSKE MREŽE - SERVIS I MONTAŽA AUDIO I VIDEO OPREME
PROTIV POŽARNI SISTEMI - Tel: + 382 68 029 529; + 382 69 029 529
O NAMA
Podgor elektronika

Podgor elektronika je poceo sa radom sredinom devedesetih godina sa osnovnom djelatnoscu servisa Tv audio video opreme.Vrlo brzo smo prosirili spektar svojih usluga tako da smo otpoceli nabavku i prodaju opreme za video nadzor i komponenti za antenske i tv sisteme.Trziste je vrlo brzo prepoznalo nas nacin rada, tako da smo stekli velik broj stalnih korisnika a vec 2000 godine smo postali i ovlasceni servis SHARP uredjaja za Crnu Goru.
U periodu od 2000-2007 godine smo postali prepoznatljivi na Crnogorskom trzistu i osim velikoh broja privatnih firmi korisnici nasih usluga postaju i znacajne drzavne institucije.
Prvobitni Podgor servis se 2007 godine registruje kao PODGOR d.o.o za pruzanje usluga u oblasti elektrotehnike ,export inport. Ubrzo smo postali i uvoznici profesionalne opreme za video nadzor AVTECH,OXIC,CPcam,VOOK a sa ciljem da budemo glavni distributer opreme za video nadzor u Crnoj Gori.

Video nadzor

Video nadzor: Uvoz prodaja i distribucija i ugradnja video nadzora i pratece opreme.

Antenski sistemi:pored video nadzora kao osnovne djelatnosti bavimo se i izradom i montazom antenskih sistema ,od osnovnih aplikacija pa sve  do izrade internih sistema kablovske televizije za hotele i slicne objekte.Koristimo opremu najpoznatijih svjetskih proizvodjaca kao sto su  Televes i Spaun.

Protivprovalni i protivpozarni sistemi: vrsimo prodaju i ugradnju alarmnih sistema CROW koji slove za vrlo pouzdane i kvalitetne uredjaje a sam podatak da su se nasli u objektima Americkih ambasada u svijetu dovoljno govori o kvalitetu i pouzdanopsti opreme.Od protivpozarne opreme koristimo DSC i Bentel opremu.
Mrezne instalacije:strukturno kabliranje,izrada montaza i povezivanje mreznih instalacija za poslovne objekte sve od projektovanja do realizacije.

Ozvucenja:U nasoj ponudi imamo i 100V ozvucenja i kompletnu opremu za instalacije ( pojacala, mikrofoni, zvucnici, atenuatori,).

Servisiranje opreme: servis Tv audio video uredjaja kao i uredjaja posebne namjene.Za sve uredjaje koje imamo u nasem asortimanu nudimo postgarancijsko odrzavanje i servis.

Zasto da baš nas izaberete?

Zato sto iza nas stoji ogromno iskustvo i znanje ,zato sto svakom poslu pristupamo na poseban nacin.
Zato sto mi radimo sa vrhunskom opremom.
Zato sto cemo vam uvjek izaci u susret 24h dnevno 365 dana u godini.
Zato sto dobijate garanciju na opremu i na izvedene radove,a obezbijedjena vam je kmpletna tehnicka podrska.

PODGOR ELEKTRONIKA Podgorica, Zmaj Jovina br. 39. Stari Aerodrom

CONTACT US

PODGOR ELEKTRONIKA PODGORICA
Zmaj Jovina br. 39. Stari Aerodrom

Mob: + 382 68 029 529; + 382 69 029 529

Email: podgor@t-com.me i podgor.doo@gmail.com
Web: www.podgor.me,     www.videonadzor.me,   www.longse.com
FOLLOW US